//
you're reading...
APITERAPIE

Tratament minune pentru cei 1,5 milioane de români care suferă de OSTEOPOROZĂ, cu miere, nucă și ouă

328Aproape 1,5 milioane de români suferă de osteoporoză, conform statisticilor Ministerului Sănătății, dintre care 88% sunt femei.
Pentru tratarea osteoporozei puteti incerca un tratament naturist verificat simplu de facut dar extrem de eficient cu miere, nuca si oua.

Aveti nevoie de 15 oua de tara, 15-20 de lămâi, un kg de miere, un kg de nuca macinata, 200 ml de tuica naturala sau de bitter suedez, scrie site-ul frunzaverde.ro.

Coaja oualor se piseaza marunt pana se face praf apoi se iau lamaile si se storc. Urmatorul pas e sa strecuram sucul lamailor si sa-l amestecam cu coaja de ou pana cand sucul de lamaie o acopera. Se inchide bine vasul si se lasa la loc racoros si la intuneric, pana cand praful se topeste.

Procesul de topire va dura in jur de cincisprezece-nouasprezece zile. Din cand in cand se deschide vasul si se amesteca compozitia cu o lingura din lemn sau din plastic.

Dupa ce s-a dizolvat praful de oua, se strecoara compozitia, se adauga miereanuca si tuica. Se pune preparatul la frigider si se poate consuma a doua zi.

Doza recomandată este de doua linguri, de 3 ori pe zi, dupa mese. Cura de calciu natural se poate repeta dupa sase luni.

Acest tratament naturist este foarte eficace nu doar pentru osteoporoză, ci si pentru decalcifiere, demineralizare in bolile reumatismale, spasmofilii cauzate de lipsa de calciu, rahitism sau fracturi osoase. Tratamentele naturiste au început, în țările civilizate, să înlocuiască multe medicamente foarte scumpe și care se dovedesc adesea ineficiente.

SURSA FB : Aurelia Apostol, AMPress

Advertisements

About apimentor

Apimentor un servicu apicol - manager de proiect formator de formatori fotograf free lancer mentor apicultor pasionat

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blogs I Follow

Advertisements
%d bloggers like this: